Resim
2014 yılının ilk Medcezir'i geceye damga vurdu! Medcezir son bölümü kesintisiz olarak izleyebileceğiniz tek parça full Medcezir izleme videosu haberimizdedir. Medcezir Son bölümü hd izlemek için gerekli video haberimizde...

Medcezir dizisi 3 Ocak Cuma akşamı 16. bölümü ile 2014'e merhaba dedi. Mira, Medcezir son bölümde Yaman ile aralarında yaşananlardan dolayı çok pişmandır. Yaman ise geçmişi ile yüzleşmektedir. Peki birbirlerini hala seven ikili tekrar birbirlerine kavuştular mı? Medcezir son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız full ve tek parça Medcezir son bölüm videosu haberin sonundadır. Medcezir izle.

Medcezir 16. Bölüm Özeti:
Yaman sevdiği kadının öfkeyle sözleri nedeniyle incinmiştir ve adeta üstüne kazanınan etiketlerinden kurtulamayacağını anlamıştır. Serezlerin evinde düzenlenen yılbaşı partisi Mira ve Yaman'ın arasında yaşanan son olayların olayların gölgesinde geçer. Yılbaşı gecesi Yaman ve Mira yaşananların hesabını yapmaktadırlar. Bu arada Leyla ise o gece Yamanla birlikte olmaya kararlıdır ancak Yaman'ın tercihi farklıdır.

Medcezir son bölümde Mira hatasını anlar ve yılbaşı gecesi bitmeden Yaman'a hediyesini vererek hatasını telafi etmek için adım atmak istemektedir. Ancak merak içinde kalan Mira'nın içinde şüpheler vadır.

Diğer yandan Orkun da, yediği dayağı Yaman'ın yanına kâr bırakmaya niyetli değildir. Yaman Tozludere'deki hayatı ve geçmişi onu bir hayalet gibi kovalamaktadır. Yaman geçmişiyle olan bağlarını koparmaya çalıştıkça, karşısına yeni sorunlar çıkmaktadır. Medcezir son bölümde Yaman'ın en büyük korkusu gerçeğe dönüşecektir.

Medcezir 16. bölüm full video:




 

 Medcezir 16. Bölüm Özeti

Yaman sevdiği kadının öfkeyle sözleri nedeniyle incinmiştir ve adeta üstüne kazanınan etiketlerinden kurtulamayacağını anlamıştır. Medcezir son bölümünde Serezlerin evinde düzenlenen yılbaşı partisi Mira ve Yaman'ın arasında yaşanan son olayların olayların gölgesinde geçer. Medcezir son bölümde yılbaşı gecesi Yaman ve Mira yaşananların hesabını yapmaktadırlar. Bu arada Leyla ise o gece Yamanla birlikte olmaya kararlıdır ancak Yaman'ın tercihi farklıdır.


Civanoğlu Ailesinin şikayeti üzerine yamanın bursu Askıya alınır . yaman artık kime güveneceğinde çok sıkıntı yaşar


''Evet Burası Tozlu Dere değil''

Medcezir son bölümde Mira hatasını anlar ve yılbaşı gecesi bitmeden Yaman’a hediyesini vererek hatasını telafi etmek için adım atmak istemektedir. Ancak merak içinde kalan Mira'nın içinde şüpheler vadır.

 

Resim
3 Ocak 2014 Cuma akşamı ekrana gelecek Medcezir 16. bölüm için 2 fragman ve yeni bölümün özeti yayınlandı. Medcezir yeni bölümde Yaman ve Mira geçmişin hesabını yapıyorlar ve Mira hatasını anlıyor ancak bu arada geçmişi Yaman'ın peşini bırakmaktadır. Medcezir 16. bölümde Yaman, sevdiği kadının öfkeyle dudaklarından dökülen kelimeler nedeniyle çok incinmiştir ve üstündeki etiketlerden de kurtulamayacağı ortaya çıkmıştır. Serezlerin evinde düzenlenen yılbaşı partisi bu olayların gölgesinde geçer. Yılbaşı gecesi Yaman ve Mira geçmişin hesabını yaparlar.. Leyla o gece Yamanla birlikte olmaya kararlıdır fakat Yaman'ın tercihi bu değildir.

Bir Zamanlar En iyi drama dizisi çiftiydiler fakat şimdi Sadece Pişmanlık

En Öfkeli Olduğu Halde en Önemli birşeyi söyledi '' Burası Tozlu Dere deil dedi ''




Medcezir 3 Ocak 2014 Cuma Akşamı StarTV'de Ekranları Başına gelecek


Medcezir 16. bölümde Mira çok pişmandır. Gözyaşları içinde annesine hayatında ilk kez bu kadar pişman olduğunu ve nasıl acı çektiğini anlatır. Mira yılbaşı gecesi sona ermeden Yaman'a hediyesini vermek ve hatasını telafi etmek için bir adım atarken, merakı Mira'yı yeni bir bilinmezin içine sürükler.

 
Resim
“Yasak aşk” yakınlaştırdı 

Serenay Sarıkaya, 14 Kasım’da evli ve iki çocuk babası iş adamı Murat Süğlün’le görüntülenmişti. Fotoğraflarının basına yansımasının ardından ünlü oyuncu ilişkisini bitirmişti.

Hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Sarıkaya’yı sıkıntılı günlerinde rol arkadaşı Çağatay Ulusoy yalnız bırakmadı. Sarıkaya da, uyuşturucu temin etmek suçundan hakim karşısına çıkan Çağatay Ulusoy’un hep yanında oldu.

Çiftin bu zorlu süreçler de yakınlaştığı gelen bilgiler arasında. Sarıkaya daha önce de "Lale Devri" dizisinden rol arkadaşı Tolgahan Sayışman’la aşk yaşadı.

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. “Medcezir” dizisinde “Mira” karekterini oynayan Serenay Sarıkaya’yla “Yaman”ı canlandıran Çağatay Ulusoy’un dizideki aşkı gerçek hayata taşındı.


SON DAKİKA ! OYA AYDOĞAN AÇIKLADI ! SERENAY SARIKAYA & ÇAĞATAY ULUSOY AŞKINI !  VİDEOYU İZLE AŞAĞIDA İZLEYİN.

 
Resim
Medcezir 15. bölümde Şok Ayrılık! Serenay Sarıkaya'nın (Mira) Sesinden Halil Sezai'nin İsyan Şarkısı (Video) - Tıkla Medcezir İzle 27 Aralık 2013 00:03
Medcezir 15. bölüm dün akşam Star TV'de ekrana geldi ve Medcezir son bölümde şok bir ayrılık ile bitti. Medcezir son bölüm ve Serenay Sarıkaya'nın söylediği İsyan şarkısının videosu haberimizdedir. Medcezir izle, Medcezir son bölüm izle... Medcezir 15. bölüm full burada. Medcezir yeni bölüm tek parça video HD kalitede haberimizde. Medcezir izle...


 
Resim
Yeni sezonun en popüler dizisi Medcezir'in güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya, Halil Sezai'nin isyan şarkısıyla geceye damga vurdu.

Dizinin son sahnesinde Mira sahneye çıktı ve Halil Sezai'nin sevilen şarkısı 'İsyan'ı seslendirdi. Ünlü oyuncu performansıyla seyirciden tam not almayı başardı.


SOSYAL MEDYAYI SALLADI  İŞTE O İSYAN AN



    Medcezirstartv Web sayfamızdaki Amaç, sizlere dizi hakkındaki son gelişmeleri ve fragmanları iletmektir.
    Haberler galer, vb. güncellenmektedir.


    Site Sayacı