Resim
2014 yılının ilk Medcezir'i geceye damga vurdu! Medcezir son bölümü kesintisiz olarak izleyebileceğiniz tek parça full Medcezir izleme videosu haberimizdedir. Medcezir Son bölümü hd izlemek için gerekli video haberimizde...

Medcezir dizisi 3 Ocak Cuma akşamı 16. bölümü ile 2014'e merhaba dedi. Mira, Medcezir son bölümde Yaman ile aralarında yaşananlardan dolayı çok pişmandır. Yaman ise geçmişi ile yüzleşmektedir. Peki birbirlerini hala seven ikili tekrar birbirlerine kavuştular mı? Medcezir son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız full ve tek parça Medcezir son bölüm videosu haberin sonundadır. Medcezir izle.

Medcezir 16. Bölüm Özeti:
Yaman sevdiği kadının öfkeyle sözleri nedeniyle incinmiştir ve adeta üstüne kazanınan etiketlerinden kurtulamayacağını anlamıştır. Serezlerin evinde düzenlenen yılbaşı partisi Mira ve Yaman'ın arasında yaşanan son olayların olayların gölgesinde geçer. Yılbaşı gecesi Yaman ve Mira yaşananların hesabını yapmaktadırlar. Bu arada Leyla ise o gece Yamanla birlikte olmaya kararlıdır ancak Yaman'ın tercihi farklıdır.

Medcezir son bölümde Mira hatasını anlar ve yılbaşı gecesi bitmeden Yaman'a hediyesini vererek hatasını telafi etmek için adım atmak istemektedir. Ancak merak içinde kalan Mira'nın içinde şüpheler vadır.

Diğer yandan Orkun da, yediği dayağı Yaman'ın yanına kâr bırakmaya niyetli değildir. Yaman Tozludere'deki hayatı ve geçmişi onu bir hayalet gibi kovalamaktadır. Yaman geçmişiyle olan bağlarını koparmaya çalıştıkça, karşısına yeni sorunlar çıkmaktadır. Medcezir son bölümde Yaman'ın en büyük korkusu gerçeğe dönüşecektir.

Medcezir 16. bölüm full video:







Leave a Reply.



    Medcezirstartv Web sayfamızdaki Amaç, sizlere dizi hakkındaki son gelişmeleri ve fragmanları iletmektir.
    Haberler galer, vb. güncellenmektedir.


    Site Sayacı